Той намери дъщеря си в леглото с непознат младеж! Няма да повярваш какво излезе от това…


Ставам си и аз една сутрин и какво да видя – дъщеря ми спи на дивана с непознат, след очевидно бурна нощ. Преминах тихо, направи закуска и отидох да събудя жена ми и другите две деца. Казах им, че долу има хора и не трябва да ги будим.

Масата за ядене е в другата част на етажа. Закуската стана готова и аз извиках „Младежи, закуската е сложена!“. Никога не съм виждал по-припрян, стреснат и разтревожен човек. Извиках отново, за да разтреса всичко в тях. Дръпнах стола и казах на момчето да седне.

Всички бяха тихи и гледаха в чиниите. Това сигурно бяха най-трудните три метра, които е изминавал в живота си. Той се облече и дойде. Беше много нервен. Обърнах се към него:

„Момче, ще те попитам един въпрос. Отговорът е много важен за всички нас…“

Той започна да се поти..

„Обичаш ли котки?“

Остана много стреснат и не можа да отговори нищо. Посмяхме се…

Той беше красив младеж, видимо необразован, но не и глупав. Имаше нещо странно. Дъщеря ми бе категорична, че е много внимателен и добър. Били заедно от месец. Винаги я изпращаше до вкъщи, но никога не влизаше. Всяка сутрин идваше с колелото, за да ходят заедно на училище. Видимо влагаше много в тази тяхна връзка. Нямал роднини и близки.

На осмия месец от тяхната връзка синът ми дойде при мен и започнах да го разпитвам за момчето. Разбрал, че то е бездомно. Баща му се самоубил. Майка му проституирала, но не оцеляла дълго. Живеели във ван. А след всичко той си тръгнал и живял 3 години на улицата. Работил нелегално на строежи, понякога успявал да събере за някой евтин хотел.

Историята продължава на следващата страница…

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)