Формата на пръстите ти казва много за твоята личност… Разгадай хората за секунди!


Можеш да разбереш кой е един човек и какъв е неговияt характер с един поглед към пръстите на ръцете. Дали са прави, криви или заострени? Откриеш ли формата, откриваш какъв е характера – своя или на някой друг човек!

Прави пръсти

Няма контури на пръстите или някаква определена форма. Те просто са прави. Това е знак за независимост. Тези хора понякога не споделят истинските си чувства. Излъчват сила и позитивизъм, но са много емоционални. Често ги мъчи тъга, но са честни и приятелски настроени. Могат да работят в екип.

Заострени пръсти

Ако от средата нагоре пръстите се заострят, имаш си работа с лоялен човек. Когато се влюбят, влагат всичко от себе си, грижат се за любимите си хора и никога не ги предават. Винаги си поставят цели и забъркат ли се в нещо го правят до край. Някои представители са доста изобретателни. Като слабо място можем да посочим страхът да не бъдат наранени.

Криви пръсти, големи кокалчета

Ако имаш по-интересна форма на пръстите, ти си човек, който се ядосва лесно, но бързо възвръща баланса. Непознатото и рискованото те притесняват. Уважаваш чуждото мнение и го взимаш присърце. Мислиш два пъти преди да говориш с някого, за да не го нараниш.

Просто погледни своите пръсти или пръстите на някой човек, който те интересува, и всичко останало само ще се разкрие!

 

 

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)