Тя е модел и само на 26 години, също така няма да позволи на състоянието на кожата й да я спре да блести!


Когато мислим за модели, в съзнанието ни изникват картини свързани с високи, блестящи млади жени, с перфектна кожа, хубав тен, дълга коса и прочие.

Въпреи това вече можем да видим модели, които не се вписват в тези стандарти, а са различни и именно това ги прави уникални.

 

Сара Джуртс е модел, който показва една нестандартна красота и се бори със своето заболяване. Тя е само на 26 години, но ако се вгледаш в нея, ще забележиш, че е уникална по свой начин.

Сара е на мнение, че модната индустрия трябва да става все по-разнообразна и да включва все повече хора, които са различни от статуквото, но могат да се впишат добре в ежедневните реклами.

Тя е родена с рядко състояние на кожата, синдромът на Ehlers Danlos, който забавя производството на колаген. Тя има крехка кожа, която изглежда стара и е набръчкана.

 

През тинейджърските си години, Сара ненавижда състоянието на своята кожа, дори не искаше да говори за него. Опитвала се е да се прикрие, не е искала да получава въпроси за себе си и защо е различна от останалите.

Въпреки това намира сили, става уверена и споделя своята история. Тя допълва, че тези линии я правят това, което е. Тя допълва, че всяка тяло има своите извивки и своята красота.

Тя иска да разбие стандартите на обществото за красота и тяхните представи за съвършенство. Също така тя иска да припомни на всички хора, че е най-важно сами да се възприемаме, да обичаме себе си и да се самоуважаваме, защото никой друг няма да направи това за нас.

 

Нека заедно благодарим на Сара, за нейната история и нейните прекрасни думи. Пожелаваме ти много успехи, Сара, бъди винаги себе си!

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)