Истината зад тези хубави снимки ще предизвика и смях и съжаление у теб! Разбери я!


Какво в момента е на мода в социалните мрежи? Красивият  и скъп живот, който потребителите показват като качват фотоси от скъпи коли, красиви букети, скъпи бижута и парфюми и дори как летят в красиви самолети. Другите им завиждат на щастливия и необикновен живот, който водят тези хора.

Колко обаче от хората се замислят, че в повечето случаи всичко е една измислица? Точно така, неотдавна имаше реклама във Фейсбук, че фотосесия в красива кола с голям букет и още нещо струват 50 лева. Със сигурност щом има предлагане на подобни услуги, значи има и търсене…

Руска авиокомпания Прайвит Джет Студио предлага на всички желаещи двучасова фотосесия на борда на частен самолет, която струва 244$ съпроводена под зоркото око на професионален фотограф или фотосесия за 191$ без него.

Оказва се, че желаещите са адски много. Вече е все по-трудно да отгатнеш истината, която се крие зад снимките, които постоянно се публикуват в Инстаграм и Фейсбук.

На борда на този самолет ще ти направят каквато фотосесия си пожелаеш – от небрежни снимки, до професионални.

Коментарите не закъсняха, повечето потребители споделят мнение, че тази услуга е подходяща за нестандартни фотосесии за списание или портфолио. В останалите случаи звучи нелепо, да се чудят как да съберат някой лев за фалшива фотосесия, докато пътуват в метрото…

Мили приятели, когато гледате лъскавите снимки на приятелите си и си мислите, че само на тях се случват хубави неща, а на вас само работа – не се сдухвайте и самозалъгвайте. Постевете си цели и ги постигнете! Всеки тръгва от някъде – в света промери за успешни хора, много! Опитвайте се всеки следващ ден да бъдете по-добри от предишния. Състезавайте се само със себе си и успехите ще почукат и на вашата врата.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)