Месец ноември наближава, пълен месечен хороскоп! Много точен! 3 зодии ще им върви, докато други…


Месец ноември носи на хората трансформация. Дните се скъсяват, енергията намалява, но въпреки това се очаква спокоен период, в който всички зодии ще се държат рационално. Повечето представители ще имат успехи в един или друг аспект, също така ще се радват на радостни събития.

Овен
Овните трябва да заложат на своята вътрешна сила, ще имат прилив на внезапна енергия. Налага им се да бъдат по-уверени в своите действия, ако искат те да доведат до успехи. Трябва да запазят спокойствие, защото въпреки нещата да не се случват точно по плановете им, не означава, че няма да донесат дивиденти. През този месец е хубаво да се вземе почивка от ежедневната рутина, за да се съберат сили за бъдеще.
Ако връзката ви не върви, не трябва да се отчайвате, това е временно. Предстои изясняване на взаимоотношенията. Пробвайте да разнообразите с някой интересен филм, да се храните здравословно и да обърнете внимание на здравето си.

Телец
Работохолизмът може да даде и плодове. Очакват се положителни резултати, които ще се отразят на личните ви финанси. Истината е, че го заслужавате повече от всеки друг. Работете, но най-вече върху себе си, инвестирайте в знания и знайте, че ще има възвръщаемост. Опитайте се да завържете нови контакти, защото ще допренесат за вашето социално издигане. Ще получавате доста предложения за срещи, откликвайте, може това да промени драстично живота ви. Налага се да излезете от зоната си на комфорт, но това ще бъде само във ваш плюс.
Въпреки всичко бъдете разумни и внимателни, преценявайте всяка възможност и всяка ситуация, оставете интуицията да ви води. През почивните дни се поглезете като отметнете отдавна желани развлекателни дейности.

Близнаци
Близнаците и през месец ноември ще омайват с вежливия си характер и общителната си страна. Ще бъдат в добро настроение и ще жънат успехи. Ще бъдат заредени с положителна енергия, която ще пренасят и на любимите хора. Очакват ги приятни изненади, но трябва да се абстрахират от проблемите на работа или в училище и да се фокусират върху приятните неща. Средата на месеца може да получите неприлични предложения от човек, за когото тайно си мечтаете.

Този месец е подходящ да се включите в игри, за чието съществуване дори не подозирате, късмета ще е на ваша страна и може да спечелите. Опитайте!
В любовен план всичко ще бъде наред и хората, които искате, ще откликнат на вашите чувства и желания. Измислете приятно място на което да отидете и да се насладите на любимия човек.

Рак
Благодарение на постоянството си, ще се насладсите на успехи и спокойствие. Очакват ви хармонични отношения с близките. Ще разполагате с повече време за себе си, затова трябва да го използвате максимално добре. Ако искате да избегнете есенното боледуване, трябва да спортувате и да се храните здравословно. През този месец мнозина от вас ще бъдат много чувствителни, което ще ви направи и уязвими, не го показвайте. Опитайте се да се концентрирате върху важните неща, запазете тайните, които околните ви споделят за себе си. Към края на месеца може да получите предложение за работа, което си заслужава.
В любовен план ви предстоят нежни моменти, от които трябва да се възползвате максимално.

Лъв
През ноември се очертава някои от представителите да ги сполети есенна депресия. Това се получава в следствие на анализиране на годината, която вече е към своя край. За да не бъдете унили, ви съветваме да разнообразите ежедневието си и да оставите мрачните мисли. Трябва да знаете, че миналото не може да се промени, затова е нужно да се радвате на настоящето и да се фокусирате върху бъдещето. Бъдете честни с хората, които ви заобикалят, те имат нужда от вашето искрено приятелство. Ще имате идеи, които след време могат да ви направят известни, опитайте се да ги реализирате и да ги изкарате докрай. Важно е да гоните поставените цели и да не се отклонявате от тях.

Дева
През месец ноември Девите ще трябва да прекарат повече време в кръга на семейството и приятелите си. Препоръчително е да забравите за проблемите в работата и да се насладите на хармонията в отношенията с любивите хора. Бъдете мили с хората покрай вас и окажете подкрепа, бъдете прями и откровени. В професионален план може да запишете курсове и да се осъвършенствате.Покажете скритите си таланти и бъдете по-амбициозни и активни, опитайте нещо нестандартно, което винаги сте искали, но сте отлагали във времето. Дайте шанс на доброто си настроение и позитивния заряд, който носите в себе си.

Везни
Ноември се очертава да бъде положителен месец според звездите. Ще имате финансови облекчения, ще ви чака успех в кариерата, както и във връзките, на които разчитате. Ситуациите ще се успокоят за вас и ще протичат спокойно и плавно. Хармонията е гарантирана, както и романтичните моменти с любимия човек, ще излъчвате позитивизъм.
Отделете време да отидете на театър или на кино, сменете малко обстановката и се пуснете по течението.

Скорпион
Ноември ще ви помогне да отсеете истинските приятели от тези, които ви се правят на такива. Бъдете наблюдателни и потърсете подкрепата на важен за вас човек. Помнете, че само доверените хора, които познавате от дълги години, ще ви помогнат и напътстват в трудните моменти. Настройте се положително и не показвайте страхове или агресия. Подкрепете половинката си, огледайте се за нови възможности за професионално развитие. Избягвайте комфликтите и правете компромиси.
Последвайте съветите на приятели, които са ви разказвали за приятни и спокойни места, сега е времето да ги посетите и да разпуснете.

Стрелец
През месец ноември трябва да се фокусирате само и единствено към кариерата си. Не допускайте нищо да ви разсейва, дори прииждащата празнична атмосфера. Няма да имате почти никакво свободно време, но това ще бъде само във ваш плюс. Не отлагайте ангажиментите си. Ще имате нужда и от свеж въздух, за това може да посетите някое приятно местенце през почивните дни.  Ще имате идеи, които могат да ви донесат успех, за това ги запишете, изговорете с най-доверените си хора и се опитайте да ги реализирате. Обърнете внимание и на здравето си, ако забелязвате, че нещо с организма ви не е наред, веднага потърсете специалист.

Козирог
Звездите ще бъдат благосклонни към вас по отношение на връзките и приятелствата, които сте градили с години. Въпреки това е възможно малки недоразумения да предизвикат спорове, заредете се с търпение и положителна енергия. Винаги разчитайте на добрите си маниери, не задавайте неудобни въпроси. Пазете тайните за себе си.
През свободното си време организирайте купон. Копнеете от доста време за приятни емоции и забавление, този месец е подходящ.

Водолей
През ноември месец ще се успокоите емоционално. Плановете, които правите през цялата година, лека полека ще започнат да се нареждат и да дават плодове. Заредете се с положително настроение, излизайте, бъдете центъра на вниманието. Проблемите във връзките ви с околните ще се разрешат, стига да намерите начин да се изхлъзнете от неудобните ситуации.

Внимавайте с думите, които казвате, защото мнозина няма да ви разберат и може да ви се разсърдят.В мислите ви няма да има никой друг освен вашият двойник, опитайте се да се освободите от тях и да се насладите на малките моменти. Не допускайте разни дреболии да ви отклонят от целта. Помислете и за себе си, отделете си време за глезотийки.

Риби
През ноември забравете грубия тон и се опитайте да разберете околните. Погледнете през тяхната призма и се вслушайте в съветите им, иначе ще започнете да ги губите. Отдайте се на релакс и оставете проблемите на страна, обърнете внимание на приятните емоции и на поканите от околните. Впуснете се в приключения, посетете ново място и се забавлявайте.
Ще ви се наложи и да приоритизирате плановете си, но ще бъде за ваше добро. Тези от вас, които нямат половинка, имат реален шанс, да се запознаят с подходящ човек. Не го плашете от началото и не прибързвайте да им разказвате живота си, отпуснете се и се насладете на всеки момент.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)