Тази майка роди своето бебе сама у дома заради урагана Ирма… Бебето получи ПЕРФЕКТНОТО име!


Бременността и раждането на нов живот не са лесна работа. Всяка майка обаче ще ти каже, че подутите глезени, болките в гърба и болката по време на раждане си струват.

Какво обаче, ако трябва да изродиш детето си сама? Не само трябва да износиш детето 9 месеца и да преминеш през болезнено раждане, но трябва да се превърнеш и в медицинска сестра и лекар, които да се погрижат бебето да излезе здраво на бял свят.

Такава е историята на Кара Кеслинг от Флорида. Всичко в болницата е било приготвено за нейното раждане, но тогава се появил Ураганът Ирма.

Природната стихия попречила на линейката да я закара в болницата, когато водите и изтекли. Тя се обадила на 911 в 3:23 сутринта, но спешните екипи не можели да се отзоват заради метеорологичните условия. Тя се обадила отново в 5:35, когато вече раждането започва.

Тя няма друг избор освен да влезе в групов разговор с хората от Спешна помощ, които да я преведат през раждането.

Без болнично легло, санитарна среда и екип от лекари, тя се справила. Само тя и останалите в жилището. На телефона диспечер, парамедик и лекар дават наставления за бебето, плацентата и рязането на пъпната връв.

Не мога да си представя колко страшно е било за нея, но в крайна сметка тя ражда своето здраво момиченце. Малко след това спешен екип успява да стигне до тях и да ги откара в болницата.

Полицейския департамент Маями-Дейд след това публикува снимка на майката с новороденото, което е получило перфектното име – Наири Сторм (Бурята Наири). Тя ще носи частица от това приключение през целия си живот!

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)