Докосващо сбогуване: Последните месеци от живота на кучето Ири бяха най-красивите…


Линдзи Хътслар, на 24 години от Охайо, обожава своето 5-годишно Хъски Ири – повече от всичко. Преди 4 месеца обаче получава ужасна новина – кучето има рак на нослето. Тя изпада в шок.

Когато стресът от диагнозата преминава, Линдзи решава да направи последните моменти от живота на кучето си възможно най-прекрасните. Тя прави списък с неща, които тя и Ири трябва да направят, преди болестта да погуби кучето.

Списъкът съдържа кулинарни неща като вечеря с пържола, кучешки бисквити и понички.. Включва обаче и пътешествие с каяк, къмпинг, пътуване с каляска, педикюр и много снимки.

Те посещават пожарната, защото Ири обича звука на сирените. На петия рожден ден Линдзи организира голямо събиране с най-добрите ѝ приятели.

Туморът неспирно растял по време на тези невероятни мигове. По време на откриването е с размер на орех, а след 4 месеца е три пъти по-голям. Разпространил се е по цялото тяло на Ири. С всеки ден здравето на кучето се влошавало – Линдзи и ветеринарят решили да спрат мъките и да приспят кучето.

Ири прекарва последните си моменти на нейното любимо място – паркът. Линдзи не спира да гушка и гали кучето си, буквално до последните секунди от неговия живот. Така Ири започва своето пътуване към отвъдното под красиво дърво.

Колкото и тежко за Линдзи да е сбогуването, тя вярва, че последните 4 месеца са били възможно най-прекрасните за Ири.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)