След сватбата: младоженецът скочи в езерото, имаше трогателна причина!


Една млада двойка от Канада, която току що беше станала семейство, отидоха в известен местен парк, заедно с техния фотограф за сватбената фотосесия. Всеки иска да има романтични спомени от такова уникално събитие. Влюбените обаче не подозираха каква изненада им е подготвила съдбата…

Всичко с фотосесията вървеше по план, светлината беше перфектна… любовта на двойката е добре хваната от обектива. Наблизо играеха група деца, които се радваха и смееха.

Само след няколко снимки, младоженецът помегна… Отначало жена му си помисли, че той нещо се е пошегувал, но тогава тя го видя… Той беше скочил в близкото езеро, където децата играеха. Видя как едно момче е бутнато от друго във водата и показваше с жестове, че има нужда от помощ. Благодарение на бързите реакции на младоженецът, детето е вече в безопасност и здраво.

Разбира се, фотографът беше там, на място, за да улови невероятни момент с обектива си. И като качи тези снимки в интернет, хората толкова се трогнаха от милата история, че споделиха примера му с всичките си приятели.

Честито на младото семейство! Нека домът им бъде изпълнен с много щастие, любов и хармония! Със сигурност това ще бъде история, която ще се помни дълго време и дори децата им ще харесат.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)