Всеки иска да има шанс да седне до нея, но когато този мъж го прави, тръпки побиват всички!


 

Една разтърсваща история, която колкото и да гледам, няма как да ми омръзне. Тя е вълнуваща, истинска… тя е история за истинската любов!

 

Марина Абрамович е жена на изкуството. Тя взима участие в един специолен социален проект, наречен „присъствието на артиста“, където са поканени непознати хора, които могат да седнат срещу нея толкова дълго, колкото желаят.

Интересът към събитието жъне огромен успех и се появяват много желаещи. Някои стоят само по минута, други прекарват и часове. Така хората … един след друг, минават и се вглеждат в художничката. Проектът продължава няколко дни, като Марина прекарва на ден около  7 часа в мълчание срещу своите посетители и почитатели.

Най-интересното, което тя не подозира, беше, че сред желаещите е и нейната най-голяма любов и бивш партньор в живота – Улай. Двамата не са се виждали повече от 30 години, живота ги е разминавал..до този момент. Двамата са имали връзка в продължение на 12 години.

Видеото показва, че въпреки времето, въпреки всичко, през което са преминали, истинската любов никога не умира, тя гори вечно… Очите им казват всичко. Изражението на Амбрамович… Истинската любов остава, но времето не прощава на никому…личи си, че тяхната любов ги е карала да се чувстват живи, да изпитват емоции, които с другите партньори никога не са изпитвали.

Красота, не може да ми омръзне това, хора трябва да вярваме в любовта! Обичайте се и бъдете обичани! Нека всеки намери истинското щастие и истинската любов в живота си и винаги да я пази!!!

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)