Ако имаш тази линия на ръката си, то ти си щастлив човек и трябва да знаеш това:


От години насам е възприето, че ръката, е израз на човек и неговата воля. Това, което с просто око не може да се види, изразява качества, които са заложени у нас, житейски път, показва толкова много.

Именно за това хора прекарват години от живота си взирайки се в ръцете на другите и оповавайки не хиромантията тълкуват и познават.

Подчертаната линия се нарича „ангелска“ линия и се счита, че хората, които я имат, са издръжливи на предизвикателства и лесно преминават през всякакви трудности.

Линиите на двете ръце сочат различни неща. Например на лявата ни ръка се вижда капиталът, който влагаме – в развитието си, във всичко, а на дясната се вижда капиталът – това, което ни се възвръща. Това не е само материално. Трябва да знаем, че с времето, линиите на нашите ръце се променят – с други думи лявата ръка е свързана с нашето минало, докато дясната показва нашето настояще и бъдеще. Двете ръце заедно показват нашата съдба и трябва много внимателно да се вгледаме в тях, за да видим това, което ни интересува.

Ако искаме да разберем с какви хора си имаме работа, също трябва да ги погледнем в ръцете, защото докато лицето може да излъже и да прикрие, ръката никога.

Грубата плътна кожа на една ръка издава прям характер, а прозрачната и студена кожа белег на изтънченост.
Дланите също „говорят“ – равната квадратна длан подсказва, че си имаме работа с прям и практичен човек, докато изпъкналата длан, показва, че човекът е мнителен и трудно се впечатлява.

Пръстите на ръцете ни също разкриват много – късите показват енергичност и повърхностност, докато дълги пръсти имат хората, които са педантични и упорити. Средната дължина показва хора със страхотно чувство за хумор, които винаги са център на компанията.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)