10 странни неща, за които нямаш ни най-малка идея, че можеш да сложиш във фризера!


 

 

Ако отвориш сега фризера си, вероятно ще намериш сладолед, някои замразени предварително приготвени ястия, табла с кубчета лед, може би и месо. А имаш представа, че можеш да замразиш тези 10 неща и да си спестиш много време и пари?

  1. Замрази си гъби, ако качеството им се влошава или искаш да ги направиш на сос, но не веднага, можеш да ги нарежеш на тънки филийки, да ги изпържиш с малко масло, да ги оставиш да изстинат преди да ги замразиш.
  2. Меки играчки и възглавнички – ако искаш да се отървеш от акарите, можеш да ги поставиш във фризера за няколко дни След което само трябва да ги изпереш.
  3. Пликове – ако искаш да отвориш едно писмо, без да разкъсаш хартията, просто го постави във фризера и след определено време ще се отвори само.
  4. Дънки, прекомерното пране на дънките скасява живота им като алтернатива можеш да ги поставиш във фризера в продължение на 24 часа.
  5. Играчки – можеш да ги замразиш в блокчета лед и по време на игра с децата, да им кажеш, че трябва да ги освободят от безмилостния студ.
  6. Яйца – трябва да ги счупиш, да сложиш желтъците и белтъците заедно и да ги изсипеш в табла за ледени кубчета … съответно можеш да ги ролзваш когато са ти необходими.
  7. Чесън, лук, чушки и някои подпавки.
  8. Свещи – това ще удължи живота им.
  9. Авокадо – с малко подготовка този здравословен плод може да бъде замразен, нарежи го на половина, извади костилката и го постави в пластмасова торбичка.
  10. Дрехи – ако залепне дъвка по някоя от любимите ти дрехи, постави я във фризера за няколко часа, след което ще можеш да премахнеш дъвката много лесно.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)