Уникална история – коте „медицинска сестра“ се грижи за болни животни в приют!


Още една чудесна история, която показва, че има много какво да научим от животните. Трябва да погледнеш и да споделиш с приятели. Животните са уникални и заслужават нашата обич и подкрепа.

Със сигурност такова грижовно коте не се вижда всеки ден, невероятната черна котка с името Радаменес помага на други животинки в приют за животни. Историята се развива в Полша.

Самото черно коте е преживяло толкова мъчения, хората от приюта споделят, че то буквално е преминало през „ада“. След като му помогнали, котето започнало да се отблагодарява като мърка, масажира, гушка и дори почиства другите животинки, които също са преживели ужасни инциденти.

Хората споделят, че чернушко се е превърнал в истинска атракция и дори в герой, също така и в талисман на приюта. Неговата история докосва сърцата на стотици хора в социалните мрежи.

Радеменес оцелява след респираторна инфекция, която понякога дори има фатален край. Това сладко коте е готово винаги да помогне на всяко животинче в приюта.

Истината е, че всяко едно животинче, което е на тази планета, трябва да има шанс и заслужава да бъде обичано и обгрижвано. Успех малко, сладко коте!

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)