14 странни и откачени неща, които ще видиш само и единствено в Китай!


Продават раци във вендинг машини? Няма начин!?
Тези странни за нас неща, са нещо обичайно в Китай, можеш ли да си представиш? В интерес на истината китайците винаги имат неочакван гоз в ръкава си, така че останалата част от света само да им завижда.

Ние открихме куп странни неща, за които може би знаеш, но може би не. Например продажба на акули и крокодили в магазин за хранителни стоки, обучения на гъски вместо полицейски кучета. Компаниите там заграждат с мрежи сградите, за да предотвратят самоубийствата на своите служители.

Има хора, които се занимават с това да крадат и протават трупове за хиляди долари на семейства, които планипат да организират бракове на своите мъртви неомъжени млади роднини, странно и отвратително, нали? Продавах консервен въздух поради високите нива на смог в цялата страна, има различни вкусове.
Китайците отглеждат различни видове хлебарки, които се използват в китайската медицина. Това за тях е процъфтяващ бизнес, доказал се като чудесна инвестиция.

Може да разгледаш и призрачните градове, както и да видиш каменна гора на над 270 милиона години. Често жители отказват да се преместят от домовете си и да дадат старт на новото строителство, хората не се притесняват да носят пижами на работните си места. Също така е нормално в армията да влязат жени.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)