Продължавам да сравнявам снимките и ми е трудно да повярвам, че това са едни и същи хора!


Нека тази реална история послужи за вдъхновение, наистина продължавам да сравнявам снимките и продължавам да се вълнувам, адмирации!

Мат и Хана са млада влюбена двойка от Англия, които се радват на здрава връзка и пълноценна връзка. Всичко им върви, освен едно – те не са доволни от физическото състояние на своите тела. Когато двамата решиха да овековечат любовта си като минат под венчилото, си дадоха и дума да отслабнат заедно преди най-хубавия ден в живота им.
Мат работи като готвач, което значително е допринесло за покачване на теглото му, но това не го оправдава. Той и Хана се стягат и само след година и половина усилена работа, много физечски труд, здравословно хранене и морална подкрепа, те успяват да се променят.

Снимките говорят много повече, аплодисменти за младото семейство. Това наистина е едно добро начало за техния брак, те продължават да бъдат здрави, да бъдат щастливи заедно.
Всичко е въпрос на воля, всичко е въпрос на организация, на мотивация и на подкрепа, колко хубаво е, че те двамата се имат един друг и успяват заедно да постигнат толкова много!

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)