Ето какво казват твоите резци за твоя характер! Много точно и вярно!


Покажи ми събите си и аз ще ти ажа кой си ти! Има толкова много неща, чрез които да научиш нещо за някого, дори без да говориш с него. Личността се крие в дребните детайли, погледни предните зъби на събеседника си когато говори или се усмихва. Тук не става въпрос за хигиена, естествено, че ако някой има лоша такава – бягай далеч от него. Тук се разкрива информация спрямо формата на резците.

Квадратна форма – ако един човек има квадратни предни два зъба, то той е спокойна личност, която умело контролира емоциите си и не се поддава на чуждо въздействие. Понякога запазеният и равнодушен характер е най-доброто решение в напечени ситуации. Тези хора умеят да комуникират и да провокират. Обичат да си играят с чуждите емоции, загубят ли интерес към нещо, определено го показват. Много от тези хора са и лидери на мнение и имат последователи.
Триъгълна форма – тя говори за един оптимистичен, безгрижен, динамичен човек. Говори за личност, която обожава да бъде сред хора, която е комуникативна и бързо се сприятелява. Всъщност хора с триъгълни предни два зъба, се страхуват от самотата и от това да бъдат сами, те обаче се страхуват и от еднообразието. Именно за това често сменят компаниите и се опитват да бъдат в центъра на вниманието. Тези хора залагат и на адреналина и винаги знаят къде са най-добрите купони.
Правоъгълна форма, за хора с такива предни зъби се говори, че са родени, за да бъдат босове. Имат силна лидерска позиция, харизма и бързо взимат оптимални решения. Тези хора имат хъс, те преследват своите цели в живота с твърда ръка и решителност. Често се съсредоточават върху себе си и своето личностно развитие, поради което са смятани за егоисти.

Изненада, нали? Зъбите очевидно могат да разкрият много повече. Тези четири типа съответстват на древни писания, описани от древногръцкия баща на медицината – Хипократ, за когото се предполага, че е развил тази теория. Разгледай приятелите си и виж дали това работи!

Овална форма – тази форма е индикация за артистичен и творчески стил. Хората, които я имат, често забелязват дори най-малките детайли, защото за тях всичко е от значение. Когато се захванат с нещо, опитват се да го изкарат докрай, не се предават. Също така тези хора са съпричастни и бързо могат да се вгледат в това, което другите чувстват. Определено тези хора са и мечтатели и на моменти се отнасят и трудно се концентрират.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)