Първото нещо, което видиш на тази картина, разкрива важна част от характера ти!


 

Всички ние знаем, че нашето съзнателно „аз“ се комбинира отлично с нашето подсъзнателно „аз“. Тези две същности постоянно си влияят. Именно за това съществуват много тестове, които ни спомагат да разберем нашето подсъзнание и какво то ни разкрива.

Погледни внимателно тази снимка, избери един от обектите и виж какво ще разкрие той за теб и твоя характер.

Елха – Ако това е първото, което видя на снимката, то за теб можем да кажем, че обичаш да властваш и да доминираш над останалите. В кръвта са ти организационните способности.

Момиче – ако тя ти е направила най-силно впечатление, то за теб можем да кажем, че обичаш да изпипваш всичко докрай. Търсиш съвършенството в този свят и гледаш позитивно на нещата. Нямаш търпение за всяко едно нещо, което ти предстои в живота.

Чадър – ако той ти е направил най-силно впечатление, то ти си от хората, които не обичат да изразяват своите емоции. Ти обичаш да държиш всичко под контрол и да запазиш вътрешния си мир. В теб може да бушува море от чувства, но никой няма да разбере това, освен ако ти не пожелаеш.

Люлка – ако това е първото нещо, което те е грабнало от картинката, то за теб може да се каже, че настроението ти е твърде променливо. Характерът ти е раздразнителен и имаш навика да се сърдиш за дреболии. Никой детайл не може да ти обегне, а и помниш всичко.

Цветя – ако те са първото, което забеляза, то за теб може да се каже, че си чувствителна личност. Личност, която е състрадателна и преживява проблемите на другите хора. Винаги се притичаш на помощ на всеки нуждаещ се. За съжаление разочарованието в твоя живот е малко в повече, защото очакваш от другите това, което ти можеш да дадеш.

Кошница за пикник – ако тя е първото, което забеляза, това разкрива за теб, че си личност, която обича да планира всичко. Правиш си планове, които ще осъществиш дори след години. При теб няма спонтанни решения, всичко е добре обмислено и организирано, не обичаш изненадите. Винаги мислиш няколко пъти и предвиждаш различни сценарии за това как ще протече даден момент от твоя живот.

Храстите показват, че обичаш самотата и често водиш битки срещу себе си. Обичаш спокойствието, реда, тишината и да ти е уютно. За теб важи „моят дом е моята крепост“.

Лодка – ако първо забеляза нея, това означава, че имаш нужда от промяна. Имаш нужда да смениш работата си или местоживеенето, да направиш някаква промяна, може да е в облеклото или прическата. Със сигурност има нещо в момента, което не те кара да се чувстваш комфортно. Промени го!

Пояс – той показва, че водиш монотонен живот, но още не е време за промяна. Показва, че чакаш удобен момент, който искаш да сграбчиш.

Пясъчен замък – Обичаш предизвикателствата, имаш силен дух и жажда за живот. Новото за теб е нещо нормално, обичаш провокацията, обичаш свободата и новите знания и запознанства.

Птица – тя показва доброто ти чувство за хумор и увереността ти. Не искаш да оставаш за дълго на едно място и да те вземат супер насериозно, предпочиташ свободата си. Имаш силна воля и можеш да постигнеш много, добър приятел си, но не винаги ти отвръщат със същотото. Знаеш кога е най-доброто време да си тръгнеш от кофти връзка, кофти приятелство, кофти работа и като цяло кофти живот.

Малко дете – ако това е първото, което видя, детето подсказва чувството ти за необходимост, за принадлежност. Ти си човек, който е готов да прави отстъпки, само и само хората около теб да се чувстват добре и щастливи.

Рибар, ако видя първо него, това показва, че обичаш да се занимаваш с пипкави неща, които изискват време, които изискват цялото ти внимание и ангажираност.

Кучето показва, че ти си приятелски настроен човек, който е винаги отворен за нови запознанства. Не обичаш конфликтите и интригите, не обичаш подлизурковците, ти си човек, за когото са важни добрите взаимоотношения, както в обществото, така и у дома.

Слънцето разкрива, че имаш нужда някой да се грижи за теб и да ти обръща постоянно внимание. Чувстваш самота и несигурност, мечтаеш си за истинско приятелство и за привързаност.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)