Единственото средство, което маха черните точки!


Проблемът с черните точки касае почти всеки. Затова и не трябва да бъде тема табу, много хора имат тези малки несъвършенства. Все по-трудно е отърваването от досадните мънички черни точки. Даваме парите си за скъпи маски – резултати се получават временно и то не много добри.
Повишената секреция на мастните жлези, неправилни грижи за кожата, неправилно хранене – само някои от причините за появаването на точките. Много от хората имат комплекси заради тези неприятни черни точки.

Затова все повече хора, които успяват да се отърват от тях, споделят в интернет как са постигнали невероятни резултати. Впечатление прави един трик, който можем да изпробваме у дома. Хубаво е да се възползваме от тази идея, много хора са доволни и споделят своите впечатления.

Трябва ни само – ментолова паста за зъби, сол, 2-3 кубчета лед. Това, което после трябва да направим е да смесим две супени лъжици паста за зъби с една супена лъжица сол.
Разбъркваме добре. После нанасяме сместта върху проблемната кожа с черните точки и оставяме сместта да постои около пет минути.

Излакваме обилно с вода, която трябва да е със стайна температура. По време на тази процедура масажираме кожата. След това взимаме кубчетата лед и масажираме порите.
В резултат на този процес ще получим абсолютно чиста кожа. Ментовата паста отваря порите и убива бактериите. За тези, които притежават твърде суха кожа, се препоръчва да се ползва крем след процедурата.

За лицето се препоръчват предимно маски с натурални съставки, както и мазане със зехтин. Грижата за лицето е важна, не чакай да стане твърде късно. Ако имаш по-сериозни проблеми се консултирай с твоя дерматолог.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)