Тази жена припадна, когато бившият й приятел се наведе над нея. След като се събуди изпадна в ужас, причината?


Предупреждение: Много хора слагат тази тема като табу. В тази история има неприятни моменти, които биха се оказали смущаващи за някои читатели. В тази статия има реална история на жена, която е била жертва на домашно насилие. Агресията се среща постоянно и често тя е неконтрируема.

Мишел Месер е една красива 30-годишна жена от Южна Калифорния. Тя е била със своя приятел в продължение на почти година. Жената обаче решава, че иска да се разделят, защото връзката не върви. Според нея двамата просто не са един за друг. Затова една вечер тя реши да му обясни как се чувства, но нямаше идея какво ще последа след това.

И тук започва ужасът за Мишел. Нейният приятел я бута на стената и започнал да крещи. Тя го заплашва, че ще звънне на полицията и иска просто да я остави на мира. Мъжът отвръща още по-заплашително, че ако посмее това да го направи, тогава е свършено с нея.

Седмици по-късно Мишел се натъква на вече бившия си приятел – Крис в местен ресторант. Той я умолява да излезнат и да поговорят, да се разходят с неговата кола.

Жената се съгласява и се качва, но веднага след това осъзнава колко лошо е постъпила. Крис заключва всички врати в колата и показва брутална агресия. Той удрял Мишел навсякъде, тя се защитавала с всички сили, до момента в който, всичко й причерняло.

Интензивната болка и загубата на кръв оставят жената в състояние на шок. Минути по-късно Крис спокойно и заявява, че е счупил носа й. Навсякъде в колата имало кръв, мъжът се опитал да я удуши. С последни сили, Мишел се опитва всячески да избяга и успява да отвори колата и пада на земята. Случайни минувачи стават свидетели и веднага уведомяват властите. Определено е важно в такива ситуации хората да могат да  реагират и да помогнат.

Следващите спомени на Мишел са когато се събужда в болницата. Тя беше загубила много кръв, но истинският шок за нея идва когато се вижда в огледалото. Оказва се, че тя е напълно обезобразена – тя няма нос, започва да плаче и да се чуди кой ще се съгласи приятелката му, половинката му да няма нос.

Нейната история набира скорост в социалните мрежи. Един пластичен хирург, който участва в телевизионно предаване, решава да извърши операция и да възстанови носа й. Реконструкцията изисква няколко операции в период от седмици. Сложната процедура включва използването на кожа от нейното чело, за да може да се прекроят ноздрите.

По-късно Крис е обвинен в опит за убийство. Той се възползва от сделка и пледира за виновен за нападение от тежък характер, присъдата му е 15 години затвор.

За щастие, мрачното време в живота на Мишел е изцяло за нея. Тя има емоционални и физически белези, но е благодарна на онези, които й помогнаха да премине през всичко това. Проследи нейната история тук:

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)