Бебе фламинго се опитва да подражава на големите


Има едно очарователно бебе фламинго, което живее в Националната парк на Питсбърг, и прави първите си стъпки, с цел да навлезе в света на възрастните. Като всяко друго бебе и това не прави изключение и е адски сладко. Ще се влюбиш, щом го видиш. Посетителите в парка и хората в интернет гледат фламингото, осъзнавайки че да бъдеш възрастен наистина е трудно. Те с радост подкрепят усилията на малчугана.

„Националният персонал на авиацията и посетителите не могат да спрат охкат и ахкат над този малък сладур!“, гласи статусът написан на очарователната снимка на 4-дневното фламинго. Този пост е публикуван в социалната мрежа Facebook на страницата на организацията. Честно казано, хората не могат да спрат да се възхищават на малкото пиленце, неговата пухкавост и супер дългите му крака.

Но това, което е най-очарователно за птицата, е че се опитва да порастне толкова бързо. Бебето стана толкова популярно, че бързо се появи и в другите социални мрежи. В Twitter, например, потребителят Celesse също сподели снимки на пиленцето със следния надпис: „Бебе фламинго … Което се опитва с всички сили да бъде фламинго.“

Можем да видим, че птицата се опитва да се изправи на един крак като възрастно фламинго. Гледаме, че прави всичко възможно, за да разбере своята анатомия и променящото се тяло.

Дааа, да си възрастен не е лесно, малки приятелю! Е, поне птицата не трябва да се занимава с данъци и заеми. Ехо … Не пораствай, бебе фламинго! Това е капан!

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)